Short-stay in Gouda

14 gemeubileerde appartementen, speciaal voor short-stay, in het centrum van Gouda

oek je een comfortabel en luxe verblijf voor een korte periode in Gouda? Bij Pastorie Gouda bieden we stijlvolle, volledig ingerichte appartementen aan voor short-stay, ideaal voor expats en zakenreizigers. Onze accommodaties zijn perfect voor mensen die een comfortabel en huiselijk verblijf zoeken. Of je nu tijdelijk onderdak nodig hebt tijdens een verhuizing, familieomstandigheden, zakelijke reizen naar Gouda, of gewoon de stad wilt verkennen, onze appartementen voldoen aan al je wensen.

Nog maar enkele appartementen beschikbaar

  • Centraal gelegen: In het centrum van Gouda, dichtbij winkels, restaurants en openbaar vervoer.
  • Comfort en luxe: Moderne, volledig ingerichte appartementen met alle benodigde voorzieningen.

  • Flexibele verblijfsduur: Verblijf van minimaal een week tot maximaal zes maanden.

  • Inclusief services: Wekelijkse schoonmaak, gratis high-speed wifi, alle nutsvoorzieningen en ondersteuning bij settelen in Gouda.

De Pastorie
De Pastorie
9 Google recensies
Shirley Ann vincent
Shirley Ann vincent
05/06/2024
This postion of accommodation is centrally positioned, it was perfect. We stayed in Benedict apartment for 1wk. Price was inexpensive. Kitchen facilities were excellent. Apartment was very clean. Check in was seamless by the host, (he did a full tour of all our amenities). Laundry facilities were greatly appreciated. Highly recommended for anyone wishing to stay in one of the most picturesque places on the planet and feel like you're at home. Perfection 👌.
Sabrina Roodbergen
Sabrina Roodbergen
22/06/2023
Top locatie! Geweldig!
Jeanine (Jean's goods)
Jeanine (Jean's goods)
22/06/2023
Prachtige locatie! Heerlijke plek.
Nicole Stiemer
Nicole Stiemer
22/06/2023
Top locatie .. met veel zorg opgeknapt
Kimberley Zuijdendorp
Kimberley Zuijdendorp
22/06/2023
Super !
Short-stay Gouda

ONZE APPARTEMENTEN

Elk short-stay appartement heeft een unieke, eigentijdse stijl en biedt alle moderne gemakken. Van een volledig uitgeruste keuken tot een gezellige woonkamer, alles is ontworpen om je direct thuis te laten voelen.

In het centrum van Gouda Inclusief schoonmaakservice Volledig gemeubileerd Flexibele huurperiodes
Cultuur en omgeving

De omgeving

Onze short-stay appartementen bevinden zich in de voormalige pastorie van de Gouwekerk, midden in het historische en levendige centrum van Gouda. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik. Het treinstation ligt op loopafstand, met directe verbindingen naar Rotterdam (17 minuten) en Utrecht (16 minuten), ideaal voor expats en zakenreizigers. Je vindt er ook bijzondere winkels, boetieks, en diverse eetgelegenheden, van sterrenrestaurants tot gezellige bars. Daarnaast zijn er volop fietspaden en fietsverhuurpunten, en diverse buslijnen die je snel door de stad en naar omliggende gebieden brengen.

Short-Stay: Een Flexibele Woonoplossing

Short-stay is de ideale oplossing voor expats en zakenreizigers die tijdelijk een volledig gemeubileerde woning nodig hebben. Perfect voor zakelijke opdrachten, tijdelijke projectwerkzaamheden, of een soepele overgangsperiode bij relocatie. Huur een short-stay appartement bij Pastorie Gouda voor een comfortabel en zorgeloos verblijf.

  • Flexibiliteit: Short-stay biedt een hoge mate van flexibiliteit. Je kunt het appartement huren voor precies zo lang als je het nodig hebt, wat ideaal is voor mensen wiens plannen nog niet vastliggen.
  • Gemak: Deze appartementen zijn volledig gemeubileerd en klaar voor bewoning. Dit betekent dat je meteen kunt intrekken zonder je zorgen te hoeven maken over het inrichten van de ruimte.
  • Comfort: Short-stay appartementen zijn ontworpen om alle comfort van een echt thuis te bieden. Dit omvat alle faciliteiten zoals internet, televisie en zelfs schoonmaakdiensten.
  • Kostenbesparend: Short-stay is economischer dan het boeken van een hotel voor een langere periode, vooral als je de voorkeur geeft aan zelfvoorzienend zijn.

Short-stay betekent het bewonen van een gemeubileerd appartement voor een periode die varieert van enkele weken tot enkele maanden. Deze appartementen zijn volledig uitgerust met alle nodige voorzieningen, van keukenapparatuur tot comfortabele woonruimtes, waardoor je meteen een thuisgevoel krijgt zonder de last van het verhuizen van meubels of het aanschaffen van huishoudelijke artikelen.

Short-stay is ideaal voor zakenreizigers, expats, vakantiegangers, en iedereen die een comfortabele en tijdelijke woonruimte nodig heeft zonder de langdurige verplichtingen van een traditionele huurovereenkomst.

Short-stay is een flexibele, comfortabele en handige manier om een woning te hebben zonder de langetermijnverplichtingen. Het biedt een thuis weg van huis, met alle gemakken en voorzieningen die je nodig hebt om je verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken.

Bij Pastorie Gouda varieert de duur van short-stay van minimaal 7 nachten tot maximaal 6 maanden. Dit biedt de flexibiliteit om te kiezen voor een korter verblijf van een week of een langer verblijf tot een half jaar, afhankelijk van persoonlijke of professionele behoeften.

Binnenkijken

Impressies

Flexibiliteit en gemak

Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Onze huurperiodes zijn aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften, van enkele weken tot meerdere maanden.

Nog maar enkele appartementen beschikbaar

Contact

Hoge Gouwe 39
2801 LB Gouda
Bekijk op Google Maps »

Tel: 06 4939 5310
WhatsApp ons »