Huur tijdelijk in Gouda

14 gemeubileerde appartementen, speciaal voor tijdelijke huur, in het centrum van Gouda

Zoek je een tijdelijk, maar huiselijk verblijf in Gouda? Bij Pastorie Gouda bieden we stijlvolle, volledig ingerichte woningen aan voor tijdelijke huur. Onze accommodaties zijn perfect voor mensen die voor een korte periode een comfortabel en huiselijk verblijf zoeken. Of je nu een tijdelijke woning nodig hebt tijdens een verhuizing of familieomstandigheden, voor zaken in Gouda bent, of gewoon de stad wilt verkennen, onze woningen voorzien in al je behoeften.

Nog maar enkele appartementen beschikbaar

Huurwoningen Gouda

ONZE HUURWONINGEN

Elke tijdelijke huurwoning is volledig gemeubileerd en heeft een unieke, eigentijdse stijl, met alle moderne gemakken die van een gemeubileerde huurwoning mag verwachten. Van een volledig uitgeruste keuken tot een gezellige woonkamer, alles is ontworpen om je direct thuis te laten voelen.

In het centrum van Gouda Inclusief schoonmaakservice Volledig gemeubileerd Flexibele huurperiodes
Cultuur en omgeving

De omgeving

Onze huurwoningen zijn gevestigd in de voormalige pastorie van de Gouwekerk, midden in het historische en levendige centrum van Gouda. Op steenworp afstand bevinden zich het treinstation, bijzondere winkels en boetieks, de Grote Kerk en de altijd gezellige Markt. In de buurt tref je tevens diverse eetgelegenheden aan, waaronder sterrenrestaurants en gezellige bars waar je kunt genieten van een koffie of borrel. Deze appartementen bieden de perfecte ruimte om te wonen, werken en ontspannen.

Tijdelijk huren:
Een flexibele woonoplossing

Tijdelijk huren is de ideale oplossing voor mensen mensen die voor een beperkte periode huisvesting nodig hebben. Dit concept past perfect bij diverse levenssituaties, of je in een persoonlijke overgangsfase zit, tijdens een verbouwing of verhuizing of tijdelijk in de stad verblijft voor werk of studie. Tijdelijk een woning huren in de Pastorie Gouda biedt alle vrijheid en flexibiliteit.

  • Flexibiliteit: Tijdelijk huren biedt een hoge mate van flexibiliteit. Je kunt de woning huren voor precies zo lang als je hem nodig hebt, wat ideaal is voor mensen wiens plannen nog niet vastliggen.
  • Gemak: Deze woningen zijn volledig gemeubileerd en klaar voor bewoning. Dit betekent dat je meteen kunt intrekken zonder je zorgen te hoeven maken over het inrichten van de ruimte.
  • Comfort: Tijdelijke huurwoningen zijn ontworpen om alle comfort van een echt thuis te bieden. Dit omvat alle faciliteiten zoals internet, televisie en zelfs schoonmaakdiensten.
  • Kostenbesparend: Tijdelijk huren is vele malen economischer dan het boeken van een hotel voor een langere periode, vooral als je de voorkeur geeft aan zelfvoorzienend zijn.

Tijdelijk huren betekent het bewonen van een gemeubileerde woning voor een periode die varieert van enkele weken tot enkele maanden. Deze woningen zijn volledig uitgerust met alle nodige voorzieningen, van keukenapparatuur tot comfortabele woonruimtes, waardoor je meteen een thuisgevoel krijgt zonder de last van het verhuizen van meubels of het aanschaffen van huishoudelijke artikelen.

Deze vorm van huren is ideaal voor mensen in een persoonlijke overgangsfase, professionals op zakenreis, internationale studenten of iedereen die een comfortabele en tijdelijke woonruimte nodig heeft zonder de langdurige verplichtingen van een traditionele huurovereenkomst.

Tijdelijk huren is een flexibele, comfortabele en handige manier om een woning te hebben zonder de langetermijnverplichtingen. Het biedt een thuis weg van huis, met alle gemakken en voorzieningen die je nodig hebt om je verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken.

Bij Pastorie Gouda varieert de duur van tijdelijk huren van minimaal 7 nachten tot maximaal 6 maanden. Dit biedt de flexibiliteit om te kiezen voor een korter verblijf van een week of een langer verblijf tot een half jaar, afhankelijk van persoonlijke of professionele behoeften.
Binnenkijken

Impressies

Flexibiliteit en gemak

Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Onze huurperiodes zijn aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften, van enkele weken tot meerdere maanden.

Nog maar enkele appartementen beschikbaar

Contact

Hoge Gouwe 39
2801 LB Gouda
Bekijk op Google Maps »

Tel: 06 4939 5310
WhatsApp ons »